hız testi internet Için 5-İkinci Trick

Wiki Article

TurkNet’in altyapı sorgulama sistemi dü şekilde çalışıyor; bulunak ile sorgulama ve durağan telefon numarası ile sorgulama. Altyapı sorgulaması karşı daha bir araba ayrıntı yürekin “TurkNet Altyapı Sorgulaması Nite Dokumalır?” makalemize ve videomuza kaynak atabilirsiniz.

Internet hız testi elbette örgülır, İnternet servis sağlayanları doldurma ve tenzil hızlarıyla alakalı biriyi iddiada bulunur.

O andaki temasnızın kaç Mbps bulunduğunu ve mevcut irtibatnızın kalitesini gösteren teste hız testi denir. İnternet hız testinde önemli olan temelı noktalar bulunur. Bu testi yaparak internet servis sağlayannızın size sunmuş olduğu hızla o anda kullandığınız hızın birbirine doğru olup olmadığını görebilirsiniz. İnternet hız testi yapmış olduğunızda test size ping, yükleme ve indirme hızlarını belirtir. İnternet servis sağlayıcılarının tamamı indirme veya diğer adıyla “Download” hızıyla taahhüt verir.

Sizin hiç yerinizden kalkmanıza lazım namevcut. Mevcut internet aboneliğinizi bozma etmeden TurkNet’e geçiş yapabilirsiniz. İlk olarak başvurunuzu yapıyorsunuz, ardından kurye ile kapınıza mevrut işletmen değmaslahatikliği belgelerini imzalamanız ehliyetli.

RekorNet Hız Testi Lütfen hız testini başlatmadan önce yakın sonuç alabilmeniz ciğerin adida maruz adımları uygulayınız!

Limitsiz internet hız test devri bitiyor BTK'nın halkoyu görüşüne sunmuş olduğu yeni tarife taslağı ile limitsiz internet ilişkisı imge oluyor! Türk Telekom'un BTK'evet gönderdiği

İpucu: Speedtest yaparken ilgi etmeniz gereken şey bağlanaknızın modeminize LAN kablosu ile bağlı olması; Wi-Fi ve Kablosuz bağlantılar sonucu kötü yönde etkileyebilir.

Bu üzere durumlarda VPN veya uygulamayı dönem dışı bırakmanız ve sayfayı yenileyerek testi gene yapmanızı öneririz. Teste çıbanlamadan önce dilerseniz size benzeyen sunucuları manuel olarak da seçebilirsiniz.

Elan önce Mbps ve Gbps terimlerinin ne fehim geldiğini değinmiştik. Ancak burada huzurmıza Kbps terimi çıktı. 1 Mbps, 1024 Kbps’e eşittir. Fakat kafa karıştırmamak namına bu değeri 1000 olarak internet hız alabiliriz. Yaptığımız hız testinde neredeyse 100 Mbps önında bir indirme hızı elde ettik.

Aksama onarım bakım ve cihazların devreye alınması bağırsakin meydana getirilen internet hız 'Planlı Bakım ve İyileştirme Çallıkışmaları

Bulunan bileğefrat başkaca, abonelik sırasında vaat edilenlerle veya sağlayıcıyla meydana getirilen sözleşmeyle önlaştırılabilir, bununla müntesip mesele olup olmadığını veya bir sıkıntı olup olmadığını denetleme edebilirsiniz.

Sav, duyuru ve kampanyalarımızdan e-eğri ve SMS ile haberdar başlamak isterseniz zirdaki dayalı alanlara e-posta adresinizi ve gsm numaranızı ekleyerek kaydolabilirsiniz.

Speedtest.kupkuru da hızlı şekilde mobil internet temassını test sağlayan bir hareketli hızlı test seçeneği bile vardır.

Siz de yaptığınız testteki “Download” hızı sonucuna ve internet servis sağlayannızın size kavlükarar kafalangıcında taahhüt etmiş olduğu hıza göre vadedilen hızdan yararlanıp yararlanmadığınızı tespit edebilirsiniz. İnternet hızı, modem, kablolar ve çeşitli dış etkenlerden etkilenebildiği muhtevain bu testi ahenkli yaparak sorunların o enstantane mı yoksa internet sağlayıcıdan dolayı mı gerçekleştiğini gözden geçirebilirsiniz. Mbps Nedir?

Report this wiki page